Líbí se vám naše stránky?

ahoj Davide

Honza | 16.11.2013

Ahoj, dlouho jsme nekomunikovaly. Rad bych informoval, ze web na estrankach jsem zrusil. Nevim jak casto aktualizujes svuj web, ale muj novy a velmi uspesny web je: www.jvelektronika.webnode.cz
Najdes tam i email specielne zrizeny pro dotazy a poznamky pro lidi a muze tam kazdy neco poslat.

Zpráva

Honza | 30.09.2010

Ahoj Davide,
snad si pamatuješ jak sem ti posílal to schéma, jen sem chtěl upozornit, že jsem předělala své stránky a jestli by s odkaz tady nemohl aktualizovat aby tam byl i náhled. Tyto stránky jsem přidal také mezi oblíbené na svých stránkách a pokud si neotevřel to schéma tak nyní ho můžeš vytisknout přímo na mých stránkách tuto funkci sem tam dnes přidal.
Můj web- www.vejvoda.estranky.cz

Re: Zpráva

admin. David | 22.03.2011

Čau,jak se máš?Pamatujes si me?Konkurujeme si na n-hry.webnode.cz.Chtěl jsem se tě zeptat,za co by si mi vyrobil ten ekvalizer?

Re: Re: Zpráva

Honza / vejvoda.estranky.cz | 10.04.2011

Ahoj, bohužel už nemám k dispozici vše potřebné pro výrobu tištáků apod. Nemám nužky na kuprexidovou desku ani leptací roztok a nemám napájecí kabel k mikrovrtačce. Mám jen pájecí stanici+trafopáječku. Dám ti radu- Jsou prodejny elktro, kde si můžeš ten tišták nechat vyrobit a dokonce ti to tam i zapájí, ale nevím kolik to stojí. Já vím, po Praze je těch prodejen víc, ale nevím kde.

Re: Re: Re: Zpráva

Honza / vejvoda.estranky.cz | 10.04.2011

Ahoj, teď jsem koukal na to schéma toho ekvalizéru pokuď myslíš toto ( https://www.vejvoda.estranky.cz/clanky/elektronika/ekvalizer-schema.html ) A pokuď bys chtěl, tak to můžu vyrobyt tak, že ty součástky propojim nožičkama k sobě a zbytek propojím dráty, vzhledem k tomu, že to není tak složité. Dyštak v případě zájmu mi na piš na email: vejvy1@gmail.com já ti napíši seznam součástek, kdyštak bys je koupil a já ti to zdarma spájel. Ale potrvá to déle, protože nemám moc času.

Re: Re: Re: Re: Zpráva

admin | 18.04.2011

cau.diky ale uz to mam.hej kouknete na toto:www.emailing.cz
pokud se budete prihlasovat dejte do okna(od koho jsem se dozvedel,email,telefon) toto cislo 00405741.diky

Okomentovani stranek

Admin. DAN A DAVID | 16.03.2010

Prosim okomentujte nase stranky na hlavni strance moc nam tim pomuzete. Dekuju moc!:)

BACHA!!!!

Admin. DAN A DAVID | 08.03.2010

Ahoj lidi my jen chceme říct že tu nechceme žádné sprost'árny
Díky za pochopení:-)

Přidat nový příspěvek